Danseaza cu mine! Dansezi? Nu te astepta insa sa nu te calc, sa nu imi calc pe rochie, sa nu ma si dezechilibrez un pic poate, sau sa ies din ritmul tau.
Uneori chiar o sa incerc sa fac vreo miscare mai nebuneasca, sa nu te urmez intru totul; asa sunt eu: ma ghidez dupa impulsul de moment. Dar nu cu intentie rea: vreau sa te impresionez desi stiu ca in dans, te-as impresiona daca as reusi sa te urmez perfect. Dar cine e perfect? Tu esti? Nu mi-ai raspuns niciodata la intrebarea asta si sunt curioasa sa aflu.
Ar trebui sa stii deja ca mi-ar placea sa calc peste urmele tale de pasi lasate pe nisip… Deci ce zici: vrei sa dansam pe nisip? Acolo nici eu nu o sa mai am pretentia sa fii perfect, asa cum te vad zilnic iar valurile vor sterge apoi toate urmele noastre, deci nu ai de ce sa iti faci griji, nu o sa afle nimeni ca am dansat vreodata.
Dar cel mai frumos este ca, uitandu-te in urma, nu o sa ma vezi niciodata in trecut: vom fi mereu unul in prezentul celuilalt. Nu as vrea sa iti amintesti de mine vreodata, as vrea ca atunci cand vei voi sa ma vezi, sa te uiti pur si simplu in jur. Cer mult, stiu – eternitatea, dar poate o sa iti pot oferi si eu ceva la schimb, la fel de valoros. Un sarut in pumn, de exemplu, crezi ca ar fi de ajuns?
A, si am uitat sa iti spun: habar nu am sa dansez. Nu am mai dansat cu nimeni, niciodata.

Reclame