Astazi a fost groaznic de clad; in sfarsit s-a sincronizat si lumea cu mine: nu mai eram singura care mergea in tricou. Din contra, era plin de gagicute cu doua maieuri (pardon, topuri) puse funky unul peste celalalt, cu cercei din aia mari si rotunzi (iarasi se poarta? ), cu tot felul de chestii sclipitoate atarand de curea si de buzunare, neaparat cu ochelari de soare, bine fixati peste stratul de fond de ten de nuanta inchisa, asta pentru ca fetele inca nu au ajuns la solar (s-or teme de ceva? )

Mai mult, si terasele s-au sincronizat cu vremea: bulevardul Decebal, pe cat de mare isi are trotuarele, pe atat de greu mi-a fost sa fac slalom cu caruciorul printre mesele teraselor, insirate peste tot si populate de fetele mai sus amintite si de baieti, cu nimic mai prejos -evident .

Ma intreb atunci, ce or fi facut ceilalti oameni azi; aia care au un singur telefon, care isi asorteaza mai mult de 3 culori cand se imbraca, aia care nu lucesc in soare ca un ciob… Le-o fi fost frig si au ramas in casa? Oricum, azi pe Decebal nu s-au plimbat.

Reclame