Cea mai stranie forma de a indeparta pe cineva este a sta langa el si a sti ca nu-l vei putea avea niciodata.( Gabriel Garcia Marquez)

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. (Franz Kafka)

Zambetul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune “te iubesc” si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gsndul ca deja stii. (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Niciodata n-ai avut suficienta imaginatie pentru a-ti inchpui lumea fara tine. Chiar daca n-ai mers cu vanitatea pana la paranoia de a crede ca lumea se invarte in jurul tau, ca e nerabdatoare sa auda ce spui, ti-a lipsit inteligenta, sau puterea de a accepta ca nu insemin mai mult decat fotografiile ingalbenite pe care cineva, dupa tine, le va arunca la gunoi. (Octavian Paler)

Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Nu exista nici fericire, nici nenorocire pe lume; exista doar compararea unei stari cu cealalta si atata tot. (Alexandre Dumas)

Uneori, imi pun intrebarea daca gandurile mele ar putea aduce vreun zambet pe fata cuiva si in consecinta, ar trebui sa ma simt vinovata pentru ca, de multe ori, tac. Nu ca mi-as fi pus intrebarea cum ar fi lumea fara mine, dar cum as fi eu fara lume, m-am intrebat adesea.

Reclame